Elérhetőségek
VIRÁG VIKTÓRIA HAIR SALON
1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 68.
Telefonszám: 06 20 487 0998
  • Munkanapokon

    8 - 20

  • Szombaton

    10 - 14

  • Vasárnap

    Zárva

Rólam

History

Bemutatkozás

Virág Viktória vagyok. hajhosszabbító mester és fodrász

Szerencsésnek érzem magam, a hivatásom a hobbim.
1998-ban végeztem, mint fodrász és több mint 20 éve sajátítottam el a hajhosszabbítás fortélyait Budapest legjobb hajhosszabbító stúdiójában.

Figyelemmel kísérem az új Nyugat-Európai illetve Amerikai trendeket és folyamatos továbbképzésekkel bővítem szakmai tudásom. A Vidal Sassoon hajvágás szabásmintákat Szabados Irene fodrász iskolájában sajátítottam el. A legújabb hajfestés technikákat (balayage,ombre, babylight) alkalmazom, amelyet Dikson prémium minőségű hajfestékkel végzek. A hajfestéshez Olaplex hajkötés sokszorosító és hajvédő kezelés igényelhető. A hajszalonban elérhető nálam a Dikson Liss Hajegyenesítés hyaluronsavval és a Dikson Luxury Caviar revitalizáló és feltöltő kezelés kaviárral. Az extrém hajszínekhez az amerikai PulpRiot hajfestéket használom.

Kizárólag prémium minőségű európai hajakból valósítom meg a hosszú hajkoronát. A legújabb hajhosszabbítási technikákat és fonásokat alkalmazom a vendég hajtípusához, hajhosszához és egyéni igényeihez, kéréséhez igazodva. Az alábbi hajhosszabbítási technikákkal dolgozom: Hajfelvarrás, Kristálykeratinos hőillesztés, Mikrocsomózás, Mikrogyűrű, Mikrogyűrűs hajfelvarrás. A hajat egészen rövid,  5 cm-es hajhossztól már tudom hosszabbítani és dúsítani.

Fodrászok részére egyéni hajhosszabbítás oktatást vállalok.

Story
budapest • since 2001

Our story

Szerencsésnek mondhatom magam hogy olyasmit csinálok amit szeretek! 21 éve foglalkozom hajhosszabbítással. Rengeteg vendégnek csináltam szebbnél szebb hosszú hajkölteményeket és elmondhatom, hogy a barátaim is lettek sokan közülük! Szalonomban mindig jókat beszélgetünk , nevetünk egy finom kávé mellett.... Vagy épp táncolunk a kedvenc zenénkre hajkészités közben! Aki ismer tudja,hogy ez nálam nem lehetetlen.Az általam készített frizurák több fotózásra és médiaeseményre is eljutottak már, amelyre büszke lehetek......